Förkyld

Jag har inte bloggat på ett tag och det är för att halsontet har utvecklats till en jobbig förkylning och då blir allt extra jobbigt liksom och det drog med sig en liten hemlängtan. Det blir ju också så när jag har legat och vilat inne på mitt rum hela eftermiddagarna och då känns det ganska ensamt.
Idag vaknade jag och kände mig som en zombie och jag tyckte att jag såg ut som det också, men tur att man har lite smink. Det var bara fem personer där idag, vi brukar vara nio stycken. Idag var sista dagen för tre personer, men det kommer nog nya personer också. Vi hade fredagsprov idag och jag kände att min hjärna inte riktigt var på hugget, men det gick ganska bra ändå. Lektionen kändes ganska lång och mitt huvud kändes väldigt tungt men vi hade också roligt, som vanligt. Det är roliga människor och vi hittar på roliga saker.
Halsontet har släppt en del, men nu har förkylningen kommit till näsan istället. Jag har nysit 5 miljoner gånger idag. Som ni vet så får jag ju nysattacker och nyser typ 10 gånger i rad. Och jag har fått nysattacker med jämna mellanrum hela dagen, i morse, i skolan, i mataffären, när jag åt lunch, när jag duschade, när jag lagade middag osv. och nu när jag skriver detta.
En mexikan åker hem till Mexiko imorgon, så nu ska vi ut till Salsaklubben och säga hej då till honom. Jag är egentligen ganska trött (och nyser hela tiden) men det är ändå kul att träffa lite människor och göra någonting, men jag får ta det lite lugnt och ska nog inte stanna så länge.
Imorgon kväll ska vi på fotboll på Allianz Rivera (fotbollsstadion i Nice) och se OCG Nice mot Toulouse. Det blir spännande. Men nu måste jag fixa till mig - hej då!
Frankrike, Franska, Vardag | | Kommentera |
Upp