Dofter = minnen

Efter två intensiva dagar så hade jag äntligen en helt ledig dag. Jag sov ganska länge, sen åt jag frukost och tittade på Bonde söker fru som jag missade igår. Det är så mysigt att kolla på, synd att det bara går en gång i veckan. 

Efter frukosten gick jag ut på en lång promenad i regnet och blåsten. Hösten har verkligen kommit nu. Det är numera gult och orange som dominerar på träden. Trots vädret så var det väldigt skönt att gå ut och få frisk luft och tänka. 
 
 
Tänk vad dofter kan få en att minnas! Jag gick ute och kände dofter av regn, blöta löv och rök från en eldstad och plötsligt var jag tillbaka 13 år på mellanstadiet. På fredagar brukade vi, under höstern och vintern, grilla utomhus vid en stor eldstad. Jag har många minnen från dessa fredagar. Några olyckor som skedde, och när man tjatade på mamma för att få ta med en viss mat att grilla, man ville helst ta med något roligare än vanlig korv bara. 
 
Det finns ju faktiskt en del positiva saker med hösten, även om jag över lag tycker att det är väldigt jobbigt att det blir mörkare och kallare. Jag gillar till exempel att luften blir krispig och att det blir mysigt inomhus. 
 
Vardag | | En kommentar |
Upp