Söndag

Det blev ju sommartid idag, jag vaknade egentligen en timme tidigare än vad jag brukar göra, men eftersom det var sommartid så var klockan vid normal uppstigningstid, men jag funderade länge om jag skulle gå upp eller sova en timme till. Eftersom jag inte kunde bestämma mig så låg jag ju kvar och gick upp senare än vanligt. Men jag gick upp och åt gröt som faktiskt blev helt okej, och sen gick jag ut på en Power walk med löpnings-intervaller. Sen när jag kom hem så var jag jättehungrig och lagade lunch på en gång, men det blev väldigt trångt eftersom vi då var tre stycken som lagade tre olika maträtter samtidigt. Annars brukar jag kunna vänta en liten stund så att det inte blir kaos i köket, men idag var jag så hungrig att jag inte kunde vänta. Det blev lax med kokt potatis.

 
Förra söndagen upptäckte vi att ett Carrefour har öppet på söndagkvällar, så jag tänkte gå dit och köpa lite vatten och yoghurt. Jag kom dit 16.57 men det var stängt. Men utanför stod det typ fem personer riktade mot affären och väntade, så jag tolkade det som att affären skulle öppna snart, och det gjorde den 3 minuter senare. Alla såg så glada ut och rusade in i butiken när de öppnade dörrarna.
 
Sen på kvällen så tog jag en Power walk igen. Det var väldigt mycket folk och det börjar komma personer som spelar musik, dansar som Michael Jackson, säljer ballonger eller kör runt en liten crêpes-vagn! Det börjar komma fler och fler turistbussar som släpper av ett helt gäng precis på Promenad des Anglais så att det blir lite trafikstockning och svårt för motionärerna att kunna köra sitt race. Jag har sett att det är flera som springer i cykelfilerna, men det känner jag inte att jag har lust att göra. Cyklisterna kör ju hur fort som helst, man vill ju inte riskera att bli påkörd.



Frankrike, Vardag | | Kommentera |
Upp